LakásriasztóBiztonsági kameraTávfelügyeletTérfigyelő rendszerek Speciális szolgáltatásokMielőtt dönteneÁrainkBemutatkozásReferenciák
Bárkivel, bármikor, bármi megtörténhet.
Mi azért dolgozunk, hogy Ön legyen a kivétel!

VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓK

Nem felejtett el valamit?

Gondoljon személye és vagyona biztonságára, amíg nem késő. Kész a saját és családja igényeire szabott háza, lakása és egy szál vezeték sincs behúzva a riasztónak? Aggodalomra semmi ok! Vezeték nélküli riasztó (rádiós riasztó)és egyéb biztonságirendszereinket éppen az Ön számára alkottuk meg. Amiatt se aggódjon, hogy a rendszer telepítése sok fúrással, faragással jár, szakképzett kollégáink még a vezetékes riasztó rendszerek telepitése után sem hagynak maguk után koszt és nem kenik össze a frissen festett falakat. A vezeték nélküli lakásriasztó rendszereink telepitése után pedig teljesen kosz és sérülésmentesen marad mindene. A Elektronika Vonala Vagyonvédelem riasztó rendszerek telepítői gondolnak az Ön érdekeire, sajátjukként vigyáznak az Ön tulajdonára.

Kétféle vezeték nélküli rendszert különböztetünk meg :

- teljes vezeték nélküli (rádiós riasztó) kétirányú rendszer

- úgynevett hibrid rendszerek ahol csak az érzékelők vezeték nélküliek

Teljes vezeték nélküli kétirányú rendszer : Ahogyan a neve is mutatja két irányban tud kommunikálni ezáltal minden eszköze lehet vezeték nélküli beleértve a kezelőt és a Kültéri hang és fényjelzőt is!A rendszerhez rendelt kétirányú távirányitó le tudja kérdezni a rendszer állapotát is és vissza tudja jelezni a távirányitóra akár több terület állapotait is.Lehetőség van olyan távirányitó használatára is ami úgy tud működni mint egy kezelő és csak a felhasználói kód távirányitón beütése után hatástalanitja a lakásriasztó rendszert.Ez biztonságossá teszi a távirányitó használatát mert elvesztése esetén sem tudnak a felhasználói kód ismerete nélkül bemenni lakásába. Söt akár az elektromos kapu és a garázsajtó is nyitható egyetlen egy távirányitóval! Nagyobb házak esetében is használhatóak ezek a rendszerek mert vannak ugynevezett vezeték nélküli jeltovábbitó eszközök kinálatunkban! Fontos még tudni hogy a vezeték nélküli eszközök elemei, akkumulátorai élletartama 25 - 36 hónap között van!

Hibrid rendszerek : Hibrid riasztórendszernek nevezzük azokat a lakásriasztó rendszereket ahol már meglévő vezetékes lakásriasztót bővitünk vezeték nélküli eszközökkel vagy eleve úgy tervezzük meg a kiépitendő rendszerünket hogy lesznek vezetékes és vezeték nélküli eszközeink is! Ebben az esetben is tudjuk használni a fent felsorolt eszközök vezetékes és vezeték nélküli változatait is. Sokan azért döntenek ilyen rendszer mellett mert egyrészt költséghatékonyabb másrészt pl jól mutat a bejárati ajtó mellett egy szines, érintőképernyős kezelő mely csak vezetékes kivitelben létezik, vagy gondoljunk csak bele ha már kész a szépen befüvesitett berendezett udvarunk, kertünk és szeretnénk kialakitani egy kültéri védelmet családiházunknak akkor sem kell felásni a már berendezett kertet ez a védelem is megoldható vezetékek és földmunka nélkül.

Vezeték nélküli érzékelők : Kinálatunkban megtalálhatóak mozgásérzékelők, nyitásérzékelők több méretben is, üvegtörés érzékelők, füstérzékelők, kezelők, távirányitók, kül és beltéri szirénák, CO érzékelők, vizérzékelők, pánikjelzők és kültéri mozgásérzékelők is.

DSC Alexor lakásriasztó

Vezeték nélküli riasztó áraink

Segítünk :
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is !

Központi Iroda :+ 36 29 428 - 395
Központi fax :+ 36 29 447 - 010
Ügyfélszolgálati számunk :+ 36 30 624 - 7425
Pólus Bemutatóterem :+ 36 20 333 - 77 88
E-mail:info@lineelectronic.hu

Kezdőlap


Paradox lakásriasztó

Az Ön lakására szabva, telepítéssel, professzionális, megbízható távfelügyeleti szolgáltatásunkkal már:

0 Ft-ért
Bővebb információ az akcióról

HD 2 Mpx kamera akció

4db kültéri éjjellátó HD felbontású kamera hálózati rögzítővel

149.900 Ft + ÁFA


Bővebb információ az akcióról
Mobilvezérlés
Ki és bekapcsolás
okostelefonnal
távfelügyeleti ügyfeleinknek


Bővebb információ a mobilvezérlésről
Riasztó
Kamera
Távfelügyelet
Egyéb
Visszahívást
Ajánlatot
Felmérést