LakásriasztóBiztonsági kameraTávfelügyeletTérfigyelő rendszerek Speciális szolgáltatásokMielőtt dönteneÁrainkBemutatkozásReferenciák
Bárkivel, bármikor, bármi megtörténhet.
Mi azért dolgozunk, hogy Ön legyen a kivétel!

Biztonsági Fólia, betörésvédelmi fólia.

A biztonsági fólia előnyeiként emlithető meg hogy növeli az üvegfelület biztonságát, véd a vakitó napfénytől, hőmérséklet és hang szigetelő. 

A biztonsági fólia megnöveli az üvegfelület szilárdságát és sérülés esetén egyben tartja az egész üvegfelületet, ezáltal megakadályozza a behatolást és véd az esetleges sérülésektől baleset esetén.

Biztonsági fólia, betörésvédelmi fólia

A legvastagabb biztonsági fóliák, természetesen ha van elég vastag üvegfelületünk képes akár golyóállóvá is tenni az üvegfelületet. Biztonsági fólia felszerelésével csak olyan céget szabad megbizni aki rendelkezik oklevéllel a fólia felhelyezésére és a fólia pedig rendelkezzen MABISZ minősitéssel. A biztonsági fóliával ellátott üveg kiegészithető úgynevezett fényvédő fóliával is mellyel elérhető hogy az üvegfelületünk valamilyen szinárnyalatot kapjon vagy akár tükrős megoldás is kialakitható. Tehát bentről kilátni de kintről nem lehet belátni az üvegen keresztül.

A fenti biztonsági fóliákon kivül még meg kell emlitenünk az adatvédelmi fóliát. Az adatvédelmi fólia megakadályozza az informatikai jelek átjutását az üvegfelületen keresztül, kivállóan helytáll a szerver termek üvegfelületeinek védelmére.

A biztonsági fólia viztiszta kivitelű és különbőző vastagságú kivitelekben kapható. A napjainkban elszaporodott betörések és személyek ellen elkövetett erőszakos cselékmények miatt célszerű az elektronikus vagyonvédelmi behatolásjelző rendszert mechanikai védelemmel is kiegészitenünk. A fóliáinkkal ellátott üvegfelület megneheziti a betörők dolgát mert drasztikusan megnöveli a behatolásra forditandó időt, mivel egy láthatatlan védőbevonatot képez az üvegfelületeinken.

Magyarországon jogszabály írja elő a munkahelyek munkavédelmi követelményei között a szilánkmentesítés biztosítását. "Törés elleni védelemmel kell ellátni azokat az ajtókat és kapukat, amelyeknek az átlátszó vagy áttetsző betétei nem biztonságos anyagból készültek, és emiatt fennállhat a munkavállaló megsérülésének kockázata" (SZMM rendelet 28/2007 - a munkahelyek munkavédelmi követelményeinek minimális szintjéről szóló 3/2002 SZCSM-EüM együttes rendelet módosításáról).

Óvodákban és iskolákban is nagyon sok sérüléstől megóvhatják a gyerekeket a biztonségi és betörésvédelmi fóliáink mert az üveg sérülés esetén egyben a helyén marad és nem törik szilánkokra igy kevesebb az üveg okozta sérülés esélye.

 Segítünk :
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is !
Központi Iroda :+ 36 29 428 - 395
Központi fax :+ 36 29 447 - 010
Ügyfélszolgálati számunk :+ 36 30 624 - 7425
Pólus Bemutatóterem :+ 36 20 333 - 77 88
E-mail :info@lineelectronic.hu

Kezdőlap

Paradox lakásriasztó

Az Ön lakására szabva, telepítéssel, professzionális, megbízható távfelügyeleti szolgáltatásunkkal már:

0 Ft-ért
Bővebb információ az akcióról

HD 2 Mpx kamera akció

4db kültéri éjjellátó HD felbontású kamera hálózati rögzítővel

149.900 Ft + ÁFA


Bővebb információ az akcióról
Mobilvezérlés
Ki és bekapcsolás
okostelefonnal
távfelügyeleti ügyfeleinknek


Bővebb információ a mobilvezérlésről
Riasztó
Kamera
Távfelügyelet
Egyéb
Visszahívást
Ajánlatot
Felmérést