Lakásriasztó Biztonsági kamera Távfelügyelet Térfigyelő rendszerek Speciális szolgáltatások Mielőtt döntene Áraink Bemutatkozás Referenciák
Bármikor, bárkivel, bármi megtörténhet.
Mi azért dolgozunk, hogy Ön legyen a kivétel.

Vezeték nélküli kamerák, kamerarendszerek, biztonsági kamerák, wifi kamera


Analóg kamerák esetében lehetőség van a vezeték nélküli jelzéstovábbitásra. Ez nem azt jelenti hogy semmiféle kábelezés kiépitése nem szükséges, a kamerák tápellátását meg kell oldani a helyszinen, csak a videójel átvitele oldható meg ilyen módon. A videójelek átvitele történhet 2,4 és 5,8 Ghz-en is. Az 5,8 GHz jelzésátvitel egyenlőre jobb választásnak tűnik mivel kevesebb egyéb eszköz fordul elő a háztartásokban mint 2,4 GHz-s frekvencián, hátránya hogy drágább az átvitel megoldásához szükséges átjelző ára a 2,4 GHz-es társaikénál.

Ezen jelzésátvitel nem wifi amivel sokan összekeverik a jelzésátvitel fajtáját. Hátránya a wifi-s IP kamerákkal szemben hogy tereptárgyakon és vastag falakon nem biztos hogy átérkezik a videójelünk. Előnyös kültéri wifi kamerák esetében olyan megoldást terveznünk hogy a Digitális képrögzitőtől vezetékes megoldással jussunk el a rádiós vevőig, melyet a falakon kivül helyezzük el innen jöhet a vezeték nélküli jelzés és a kameránál elhelyezett rádiós adótól. 100%-os jelátvitelt csak abban az esetben lehetséges ha a rádiós adó és a vevő rálátással bir egymásra!

Ezen jelzésátvitel eszközei bármely vezetékes analóg kamerához használhatóak rádiós átvitelre!

Vezeték nélküli kamera jelátvitel

Szót kell ejtenünk a piacon forgalomban levő vezeték nélküli analóg kamerákról melyek egybe vannak épitve az adóegységgel és egy kis méretű általában vezetékkel helyetesitett antennát tartalmaz. Ezek az eszközök nagyon sok webáruházban megtalálhatóak, de nagyon negativak a tapasztalataink velük. Első gyenge pontjuk mindjárt a felbontásuk. Ezen kamerák maximum 380 TV sor felbontással birnak mely jóval a most forgalomba levő akár 800 TV sor felbontású vezetékes kamerák felbontása alatt van. Tehát hiába van D1-es felbontású képrögzitő eszközünk ezekkel a kamerákkal nem tudunk értékelhető rögzitett képeket, videókat késziteni. A beépitett kisteljesitményű antenna miatt a rájuk irt 100 vagy 150m távolság általában ennek töredéke max 10-15m lehet mivel általában nem tudunk a vevőre rálátást biztositani a kamerával. Ezen kamerák még egy nagy hátránnyal birnak nem nagyon forgalmazza ugyanazon tipust hosszútávon senki mert nem olyan óriási mennyiséget gyártanak egy ugyanazon tipusból.

A vezeték nélküli rendszerek másik problémája a biztonság. A vezeték nélküli biztonsági kamerák még közel sem tökéletesek, szakértők véleménye szerint az egyik legnagyobb probléma a közvetítő frekvenciákon létrejövő interferencia. A rádióhullámokat számos egyéb készülék zavarhatja, mint például a mikrohullámú sütők, a vezeték nélküli telefonok és egyéb hálózatok. Az interferencia nem teszi használhatatlanná az alkalmazást, csak csökkenti az átviteli sebességet.

Ha mindenképpen ragaszkodunk ezen jelzésátviteli technikához akkor mindenképpen a fentebb ismertetett eszközökkel oldjuk meg a jelátvitelt ne az egybeépitett csodaeszközökkel próbáljunk megoldást keresni mert csak bosszúságot fogunk okozni magunknak.

A fenti jelzésátvitelhez szükséges eszközök részletes adatlapjáról az áraikról az áraink/vezeték nélküli kamerák menüpontban tájékozódhatnak bővebben.

EVsec_IR_kültéri_kamera

Segítünk :
Állandóan, tehát az esti órákban és hétvégén is !

Központi Iroda : + 36 29 428 - 395
Központi fax : + 36 29 447 - 010
Éjjel nappal hívható számunk : + 36 30 624 - 7425
Pólus Center : + 36 20 333 - 77 88
E-mail : info@lineelectronic.hu 


Kezdőlap

 

Paradox lakásriasztó

Az Ön lakására szabva, telepítéssel, professzionális, megbízható távfelügyeleti szolgáltatásunkkal már:

0 Ft-ért
Bővebb információ az akcióról
Ennél még a lakat is drágább !
Paradox lakásriasztó
1-4 érzékelővel,

telepítéssel, távfelügyeleti szolgáltatással és ajándék
kültéri IP kamerával
és távoli rögzítéssel
0 Ft-ért !Bővebb információ az akciós vezetékes riasztóról
Akciós
IP kamerarendszer

4 db kültéri éjjellátó
1 Mpixel IP kamera
Hálózati rögzítővel telepítve:

189.900 Ft + Áfa

Bővebb információ a kamera akcióról
Akciós
Videómegfigyelő
rendszer


4 db kültéri éjjellátó kamera
digitális képrögzítővel,
500 Gb Hdd-vel telepítve:

99.900 Ft + Áfa


Bővebb információ a kamera akcióról
Ne vegye, bérelje!

A bérlet végén a rendszer
az Ön tulajdonába kerül!


5 év
garanciaBővebb információ az akcióról